Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube tworzy nową platformę streamerską specjalne dla e'sportu i gier.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emm... Nie to, że coś, ale Twitch to jest właściwie to samo i tak głośne wydarzenia pojawiają się na głównej stronie Twitch.tv i zawsze są streamowane. Także, po ch*j?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Emm... Nie to, że coś, ale Twitch to jest właściwie to samo i tak głośne wydarzenia pojawiają się na głównej stronie Twitch.tv i zawsze są streamowane. Także, po ch*j?

Hajs? No k***a, a jaki może być inny powód..

Opublikowano

Youtube praktycznie wgl nie zarabia, było coś o tym ostatnio nawet gadane.

Robią nową platforme, bo chcą kase na siebie.

Pomysł taki se, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, bo przecież jest już tiwtch i hitbox.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Youtube nie zarabia hah , rozjebales mnie ziomus . Zarobili juz więcej niż ty przez cale marne zycie

Jeżeli nic nie wiesz, to się wypowiadaj.

YouTube wszystko wydaje na utrzymanie itp.

Słyszałem, że mają być osobne konta na ta platrorme. Prawda?

Opublikowano

A czy to przypadkiem juz nie weszlo? W mniejszym lub wiekszym stopniu, ale jest.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

youtube ma taka kase ze moga spokojnie wykupic twitch'a i wtedy wiekszosc przeniesie sie na ich platforme.

ale zobaczymy jak im to wyjdzie. na pewno zareklamuja go tak ze bedzie popularny

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Największa korporacja na świecie i wydaje wszystko na utrzymanie ? xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Człowieku wyjdź z podstawówki, zacznij się udzielać.

sygna.png

Opublikowano

Największa korporacja na świecie i wydaje wszystko na utrzymanie ? xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Youtube nie zarabia hah , rozjebales mnie ziomus . Zarobili juz więcej niż ty przez cale marne zycie

polecam poszukać i poczytać.

Opublikowano

Stawiam ze w 1 dzien na yt wchodzi z 200-300mln osob, niektorzy po kilka razy dziennie czyli z 1mld wyjdzie.

Moze i ludzie maja ad blocki, ale nie wszyscy a reklamy są wszedzie, wiec yt zarabia sporo bo to chyba 2 najpopularniejsza strona.

Opublikowano

Nie wiesz kim wgl jestem, wiec nie gadaj czegoś czego nie wiesz. Skąd wiesz czy np. nie chodzę do 1 technikum? Albo pracuje? @spayq napisał juz o tym, wiec nie gadaj ze maja kasę, bo nie mają wcale dużo.

Odpowie ktoś sensownie na pytanie o platformę? ;)

Opublikowano

Takiej informacji jeszcze nie uzyskałem, ale dowiem się w najbliższych dniach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skończy sie tak samo jak streamowanie na youtube oraz ten żałosny google + 

sygnae.jpg

Opublikowano

Skończy sie tak samo jak streamowanie na youtube oraz ten żałosny google + 

Być może wprowadzą taką platformę na rodzaj twitcha, która utrzyma się na rynku. Ale fakt, Google+ ssie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Secretly

Proszę wytłumacz mi jak mogą wprowadzić platformę podobna do Twitcha i utrzymać się na rynku skoro właśnie na tym rynku jest TWITCH? Ja już na serio nie mam pojęcia, jakie innowacje musieliby wprowadzić żeby znaleźć swoich zwolenników.

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Secretly

Proszę wytłumacz mi jak mogą wprowadzić platformę podobna do Twitcha i utrzymać się na rynku skoro właśnie na tym rynku jest TWITCH? Ja już na serio nie mam pojęcia, jakie innowacje musieliby wprowadzić żeby znaleźć swoich zwolenników.

Mówię, że mogłaby to być platforma PODOBNA lub w DZIAŁANIU Twitch, ale nie takie samo. Skoro mają plany, aby coś takiego wprowadzić, to muszą mieć jakieś plany. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...